Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Ved levering skal vi som hovedregel have din ordre senest kl. 12.00 på hverdage. Om lørdagen skal skal vi som hovedregel have din ordre senest fredag kl. 12.00. Mandage skal vi have din ordre senest fredag kl 12.00.

Er vores max. kapacitet nået inden deadline for bestilling, er det ikke muligt at bestille. Derfor bestil i god tid!

Ved bestemte tidspunkter skal der laves tlf. aftale.
Som hovedregel er der IKKE udbringning søndag og helligdage, undtaget morsdag.
Modtager vi en ordre til udbringning søndag/helligdag. Vil den blive leveret på førstkommende hverdag.

Mandag og søndag er lukkedage, der bringes ikke ud på disse dage. Mandage dog, hvis din ordre er modtaget senest fredag inden kl 12.00.

Bestilling til afhentning:

Bestilles der til afhentning, skal bestillingen være afgivet senest 4 timer før afhentning. Afhentning sker i Aalborg Blomster 24/7. Her er din ordre klar, anført med dit ordrenummer. Der kan som udgangspunkt ikke bestilles til afhentning søndag og mandage.

Begravelse:

Ved levering til begravelse, skal tidspunkt på dagen altid oplyses.

kranse/begravelseshjerter/dekorationer skal ordren være afgivet min. 48 timer inden handlingen

Bårebuketter skal ordren være afgivet min. 6 timer inden handlingen

Finder begravelsen sted en lørdag/mandag, skal ordre afgives senest fredage inden kl. 12.00.

Hvis modtager ikke er hjemme

Har du givet mulighed for at vi kan sætte bestillingen udenfor døren eller afleveres til nabo gøres dette. Har du ikke givet mulighed for at sætte bestillingen tages bestillingen med tilbage og der afleveres et kort, hvorpå modtager anmodes om at at afhente ordre i butikken snarest muligt. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært p.g.a. aflåste hoveddøre til trappeopgange), forsøges modtager eller afsender anmodet pr. tlf.

Levering kan ikke finde sted på søndag, helligdage og juleaften. Undtaget er morsdag.

For alle bestillinger

Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag, kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.

Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi inden for normal butiksåbningstid. Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden kl. 16.00.

Levering af ordrer til hospitaler, hoteller, firmaadresser, ankommende eller afsejlende skibe kan ikke garanteres, da det ikke altid er muligt at aflevere til modtager personligt. Vi gør opmærksom på at kunden må acceptere at betale for en ordre, der måske ikke når frem til modtageren.

Levering til opland, her forbeholder vi os retten til at videreformidle bestillingen til vores nærmeste samarbejdspartner.

Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt ordren er indtastet med forkerte leveringsgebyr. dvs. at du har opgivet en leverings by uden for vores område eller har valgt levering til kirke eller sygehus, hvor der ikke er tale om dette.

Alle priser og gebyrer er inkl. Moms